quality Runners - events

Här kan ni följa våra events

 

InvIgning AV torget i kävlinge. 5:e oktober

quality_runners_kavlinge_kommunQuality Runners kommer att inviga torget i Kävlinge, med en parkourshow. Torget utanför Lärcentrum byggdes om under våren 2017. Tanken är att skapa ett flexibelt och användbart torg, där ytorna kan förändras och anpassas efter behov och säsong. Torget invigs den 5:e oktober, klockan 17.30, för barn och ungdomar. Där vi bjuder på en show, samt workshops för alla.    

InvIgning AV GOTTORPSKOLAN I BUNKEFLOSTRAND. 15:e september

QUALITY_RUNNERS_GOTTORPSSKOLANQuality Runners kommer att genomföra en parkouruppvisning, på Gottorpskolans invigning, i Bunkeflostrand.    0738030981

Malmö festivalen 2017:
Raoul Wallenbergs park. 11-18 augusti

quality_runners_malmofestivalenUnder Malmö festivalen. Erbjuder Quality Runners dig workshops och shower. Vi lär dig allt från grunderna till de mer avancerade inom parkour. Dessutom kan du testa att dansa street & showdans, med vår danssektion. Välkomna! Detta är ett samarbete mellan oss och Malmö kommun.  

Summer Splash festivalen 2017:
Lindängen. 28-30 juli

quality_runners_summersplashUnder Summer Splash festivalen på Lindängen. Erbjuder Quality Runners dig workshops och shower. Vi lär dig allt från grunderna till de mer avancerade inom parkour, Välkomna! Detta är ett samarbete mellan oss och Malmö kommun.  

Urban Beach 2017:
vid Stranden på ribban. 1 juli - 6 augusti 

quality_runners_urban_beachUnder Urban Beach festivalen vid stranden på Ribban. Erbjuder Quality Runners dig workshops och shower. Vi lär dig allt från grunderna till de mer avancerade inom parkour, Välkomna! Detta är ett samarbete mellan oss och Malmö kommun.  

Summer Splash festivalen 2017: Enskifteshagen. 21-23 juli

quality_runners_summersplashUnder Summer Splash festivalen i Enskifteshagen. Erbjuder Quality Runners dig workshops och shower. Vi lär dig allt från grunderna till de mer avancerade inom parkour, Välkomna! Detta är ett samarbete mellan oss och Malmö kommun.  

olympic day 2017:
vid Stranden på ribban. 2-4 juni 

quality_runners_olympic_dayUnder Olympic Day dagarna på stranden vid Ribban. Erbjuder Quality Runners dig workshops och uppvisningar. Vi lär er allt från grunderna till de mer avancerade inom parkour, Välkomna! Detta är ett samarbete mellan oss och Sveriges Olympiska Kommitté, Skåneidrotten och Malmö kommun.  

Föreningsgalan 2017:
Malmö arena. 21 april 

quality_runners_malmo_arena Fritidsförvaltningen i Malmö, genomförde sin årliga förenings gala på Malmö arena. I år var Quality Runners en av huvudattraktionerna. Vi bjöd på en hel dundrande parkourshow, till publik och föreningslivets förtjusning. Vår förening kunde i showen representera hela Malmö. Vi är stolta över vårt samarbete mellan oss och fritidsförvaltningen i Malmö kommun.